dinsdag 29 maart 2011

Malou Poupon en Wollepopje Eva





















Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke lenteweer? Wat is deze tijd van het jaar toch ontzettend mooi ...alle kleurtjes die je weer ziet komen...en het gekwetter van de vogeltjes 's morgens als je wakker wordt...en het blijft zo lekker lang licht...kortom de lente is losgebarsten met al zijn pracht en praal.
En wie er oog voor heeft, kan alleen maar genieten van al het moois.

En graag wil ik jullie ook aan mijn dotje Malou Poupon en haar wollepopje Eva voorstellen..
Malou heeft van haar moeder al een dopje op haar neusje gekregen...dan kan ze er alvast aan wennen voor als ze in de toekomst ook gaat optreden in het Circus Poupon...jullie weten inmiddels dat het
oude circusgeslacht Poupon een grote gezellige familie is...die zich met hart en ziel inzetten om hun prachtige circus voort te zetten..
Dit schattige lieve tutje is toch een plaatje om te zien...met haar knuffeltje wollepopje Eva...nog even en dit tutje kan lopen..en zal ze aan de hand van haar moeder meegaan de circustent in om de mensen te vermaken met wat grapjes en grolletjes..

Lieve meiden ik wens jullie nog een fijne week met hopelijk veel zonnestaaltjes waar we allemaal zo van genieten...

zondag 20 maart 2011

Een suikerzoete taartenparade...




















Heel graag wil ik jullie deze suikerzoete lentegroetjes sturen...deze taartenparade heb ik lang geleden gemaakt met mijn zeer lieve tante Zoete taart..jullie kennen haar wel van mijn winkeltje je kunt haar en mijn spulletjes zien in http://www.het-zoete-leven.blogspot.com/
Al een behoorlijke tijd geleden heb ik deze taartjes gemaakt en beschreven voor het tijdschrift Hobby Handig...
Sindsdien zie ik met regelmaat veel taartjes op de blogs...de één nog mooier als de ander, zag er zelfs ééntje met van die snoezige bedeltjes eraan...zo leuk!
Ons kleine landje heeft veel talenten en bezige bijtjes...die heerlijk in de weer zijn met hun hobby,en met taartjes van stof.

Lieve girlies..wens jullie een heerlijke lenteweek...probeer te genieten van al het moois wat het leven ons bied...Marijke


.

donderdag 17 maart 2011

Bertram...speciaal voor Caroline..













,
Bertram zit al ongeduldig te wachten...hij wil heeeeel graag naar zijn nieuwe familie toe...!
Ik heb hem gezegd nog even rustig en kalm te blijven, en dat het niet lang meer duurt...
en dan kan je hem in je armen sluiten...en ik vezeker je Caroline dat je stapelverliefd  
wordt als je deze kleine schavuit gaat ontmoeten!

Liefs en een hele dikke knuffel van Bertram...